beeldmerk02 

Tarieven en voorwaarden 2022

Lichaamsgerichte therapie

  • Intakegesprek - 60 minuten - €50 
  • Individuele sessie - 60- 75 minuten - €80
  • Strandsessie - 60 minuten - €95
  • De tarieven voor organisaties en bedrijven kunnen worden opgevraagd, neem hiervoor contact op.

Afzeggen

Individuele sessies kunnen kosteloos geannuleerd worden tot 24 uur van te voren. Daarna wordt de volledige prijs in rekening gebracht.

Doorverwijzing 

Voor het volgen van lichaamsgerichte psychotherapie is geen doorverwijzing nodig van de huisarts. Bij het intakegesprek bespreek ik graag met je vooraf of er mogelijk medische belemmeringen zijn, en nemen we eventuele bijzonderheden door. 

Klachtenregeling

Ik ben vrijgevestigd therapeut Integrated Psychotherapy bij de Stichting Beroepsorganisatie Lichaamsgeoriënteerde Psychotherapie.
Mijn opleiding heb ik gevolgd bij Bodymind Opleidingen. Mocht je een klacht hebben over mijn werkwijze, dan neem ik dat uiterst serieus. Blijf er niet mee zitten en maak hierover contact met mij. Graag zoek ik samen met jou naar een goede oplossing. 

Praktische informatie

Een intake gesprek duurt een uur en is tevens een kennismakingsmoment. Een individuele therapiesessie duurt vijf kwartier. Ik heb een praktijkruimte iets buiten het centrum van Leiden.  Er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt en station Lammerschans is op loopafstand. 

Wil je meer informatie of ben je nieuwsgierig of dit iets is voor jou?  Bel of mail, je bent van harte welkom.